Jubilæums rundvisning

Se spilletider
Afholdt

Kom med bag kulisserne

Mere end 415.000 gæster lader sig hvert år bevæge af store og små oplevelser i Musikkens Hus. 

Fra koncerter med lokale bands til koncerter med store internationale stjerner, fra foredrag til debatter, fra klassisk til rock, for børn og for voksne, ude og inde, oppe og nede. I ti år har det været vores privilegium at formidle oplevelser til jer. Tak for at være med på rejsen. 

 

Vi glæder os til fortsat at gøre vores ypperste for at give jer de allerbedste musik- og kulturoplevelser.

 

Med Limfjorden i forhaven og som inspirationskilde til arkitekturen, har vi et hus der er værd at gå på oplevelse i. Tjek vores koncertkalender eller besøg huset, som er offentligt åbent fra mandag-lørdag. Læs mere om åbningstider og vores koncerter her 


På denne rundvisning vil du se og opleve, hvad der foregår bag kulisserne i et stort koncerthus og samtidig høre de bedste historier fra Musikkens Hus.

Du kan bl.a. glæde dig til at se husets koncertsale, den smukke Foyer med udsigt over Limfjorden samt backstage-områderne, hvor sceneteknikere og kunstnere befinder sig før og efter koncerterne.

En engageret rundviser viser huset frem og fortæller i lette overskrifter om Musikkens Hus’ historie, arkitektur og livet bag kulisserne.

N.B. Vi bestræber os på at gennemføre alle rundvisninger, men tager forbehold for evt. udsættelse eller annullering i tilfælde af for få tilmeldte.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.