Jormin, Willemark, Nakagawa & Fält

Den verdenskendte kontrabassist Anders Jormin besøger til foråret Musikkens Hus i et nyt og spændende samarbejde med Lena Willemark, Karin Nakagawa og Jon Fält.

MH 1690X1250 Copy (10)
Se spilletider
DKK 210
Afholdt

Gruppen, som ved flere lejligheder har samarbejdet med hinanden, består af Anders Jormin, Karin Nakagawa, Lena Willemark og Jon Fält. Førstnævnte blev i sin tid internationalt kendt og anerkendt som bassist i Charles Lloyds gruppe og har siden spillet med en lang række store navne. Jormin er ikke bleg for at eksperimentere med genre, hvilket blandt andet kommer til udtryk i de elementer fra klassisk musik og folkemusik, som han trækker ind i sin musik. Det samme gælder japanske Karin Nakagawa, der spiller på den 25 strengede koto, og hvis musik fra den klassiske og japanske tradition overtrækkes med blandt andet nordiske jazztoner.

Svenske Lena Willemark både synger samt spiller på violin og bratsch, og hendes store betydning for udbredelsen af og forståelsen for nye musikalske møder er svær at overvurdere. Det samme kan siges om Jon Fält på percussion, som ud over at omfavne den musikalske diversitet, besidder stor kreativitet samt en naturlig legesyge.

Den japanske klassiske tradition krydret med Lena Willemarks tekster danner ramme om forårets koncert, hvor også improvisationens åbne rum udgør et markant element. Ensemblets musik rummer desuden et unikt element af historiefortælling, som publikummer verden over har kunne nyde, da gruppen har turneret i både de nordiske lande samt i resten af Europa og Japan.

Musikkens Jazzklub
Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub foråret 2023, hvor du får 25 % rabat på de fem inkluderede koncerter samt en række unikke fordele. Læs mere, og køb dit medlemskab hér.

Play

Anders Jormin – "Blue Lamp"

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.