Jens Unmack

Jens Unmack tager en kort pause fra Love Shop for at tage på en af sine sjældne soloturnéer, som blandt andet involverer en koncert i Musikkens Hus.

MH 1690X1250 Copy (9)
Se spilletider
DKK 250
Afholdt

Om at turnére på egen hånd udtaler Jens Unmack: ”Jeg holder meget af Love Shop-koncerter med støj, gin, bankende sequencers og lys, men da jeg først prøvede at turnere helt uden band for en håndfuld år siden fandt jeg ud af, at det format så sandelig også kan noget. For alene på en scene er det helt andre ting der kommer i fokus. Sangene åbner sig op og skal stå deres prøve på stemning og melodi, og deres ord får den fremtrædende position, jeg synes de fortjener. Ser virkelig frem til at komme afsted igen helt på egen hånd.”

Jens Unmack udgav i 2005 sin solodebut ”Vejen Hjem Fra Rock N Roll” og fulgte siden op med udgivelserne ”Aftenland Express” og ”Dagene Løber Som Heste”. Til denne koncert vil man både kunne opleve sange fra de albums, men det vil også være muligt at høre flere sange fra Love Shops bagkatalog. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.