Hush

For 20 år siden udgav Hush sit debutalbum A Lifetime, og det fejrer de med en jubilæumsturné.

HUSH Alifetimetour Presse
Se spilletider
Afholdt

Debutalbummet A Lifetime udkom til stor succes i 2004. Nu, to årtier senere, er tiden inde til at hylde denne bemærkelsesværdige rejse med en jubilæumsturné. Dorthe Gerlach, Michael Hartmann og deres band tager publikum med på en musikalsk rejse gennem deres debutalbums sange. Fokus er på at genoplive stemningen og følelsen, der kendetegner albummet A Lifetime.

- Jeg er enormt stolt af den plade og også enormt taknemmelig. Det blev virkeligt et vendepunkt for os. A Lifetime åbnede for et hav af muligheder, og vi har haft så mange vilde og gode oplevelser med musikken siden. Når jeg lytter til albummet i dag, er det fuldstændigt som at træde ind i en tidsmaskine, og jeg husker så mange detaljer fra den tid det blev til i. Det sjove er, at folk kommer tit og siger det samme til mig: ”Ej, jeg hørte det album nonstop det år, jeg var på efterskole, eller ”Den kørte altid på den café, hvor jeg arbejdede” eller ”Jeg scorede min kone til den plade” – fortæller Dorthe Gerlach.

Countrypop på hitlisterne
I en tid før Taylor Swift og Miley Cyrus regerede, beviste Hush, at ikke alene kunne countrypop indtage radioen og toppen af hitlisterne herhjemme, det kunne også appellere til et bredt og dedikeret publikum. Gruppen adskiller sig fra andre navne ved at bruge instrumenter, der er utraditionelle i popmusik. Det Americana-inspirerede debutalbum er indspillet med akustisk guitar, banjo, mandolin og lapsteel guitar – mildest talt dårlige odds for succes i en tid domineret af britpop og store armbevægelser. Ikke desto mindre skulle det blive gennembruddet for duoen, der til foråret fejrer succesen for 20 år siden, når de fylder Koncertsalen i Musikkens Hus med deres varme countrypoppet lyd med Dorthe Gerlachs karismatiske stemme som omdrejningspunkt.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.