Hr. Skæg og Den Store Hemmelighed

Der venter en spændende eftermiddag, når den langskæggede Ramasjang-legende, Hr. Skæg, og hans bedste ven Vinter besøger Musikkens Hus med forestillingen Hr. Skæg og Den Store Hemmelighed.

MH 1080X1920 (15)
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

Hr. Skæg og Den Store Hemmelighed er udsat til d. 23. april 2023.

Hr. Skægs bedste ven, Vinter, har forberedt en kæmpe overraskelse til Hr. Skæg i form af sang, musik og en stor gave. Alle er inviteret – for jo flere, der er med, jo bedre! Vinter er ikke i tvivl om, at det bliver en festlig dag, som ingen – hverken store eller små, glemmer.

Men ikke alt er, som det skal være. Hr. Skæg har gennem hele sit liv båret på en stor hemmelighed. Han har noget vigtigt at fortælle, som han aldrig har sagt til nogen før. Noget, han frygter, kan koste ham alle hans venner.

Det bliver på alle måder en begivenhedsrig dag spækket med sang, musik og store hemmeligheder …

Manden bag Hr. Skæg
Bag figuren Hr. Skæg finder vi 51-årige Mikkel Lomborg, som er dansk musiker, pædagog og skuespiller. I over et årti har han underholdt og bragt masser af smil frem hos børn i sine tv-programmer på DR samt hos Cirkus Summarum. Inden da medvirkede Mikkel Lomborg blandt andet i børneprogrammet, Amigo, med Jacob Riising på DR, inden han blev shanghajet til Hr. Skæg, som i dag er den største børneprogramsucces siden Bamses Billedbog.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.