Hollywood Galla

Andrealykke Christoffer 1690X1250 WEB
Se spilletider
Afholdt

Nature Boy fra Moulin Rouge, I will always love you fra filmen The Bodyguard, Shallow fra A Star is born, My Heart will go on fra Titanic og Everything I Do fra Robin Hood.

De største filmhits står i kø, når vi ruller den røde løber ud til den helt store Hollywood Galla i Koncertsalen.

Glæd dig til en luksuscocktail af lækker lyd med musik fra de allerstørste Hollywoodfilm med hele Aalborg Symfoniorkester, solisterne Andrea Lykke og Christoffer Brodersen og ikke mindst vores lokale Klarup Pigekor.

Aftenens solister er begge kendte for deres hovedroller i adskillige musicals og som solister ved koncerter med mange orkestre.  

Andrea Lykke
Andrea Lykke var bare 11 år, hun vandt en talentkonkurrence i hjembyen Ringkøbing med den populære Whitney Houston sang I Have Nothing. Derfor var det også en drøm, der gik i opfyldelse, da Andrea spillede hovedrollen i musicalen THE BODYGUARD for over 185.000 mennesker, og såvel publikum som anmeldere roste hendes fantastiske præstation.

Andrea Lykke har tidligere samarbejdet med The Antonelli Orchestra, Nephew og Mads Langer, og hun var gæstesolist ved Stig Rossens julekoncerter i 2018 og 2022. Samme år deltog i Vild med Dans.

Og så har hun tidligere været solist ved Hollywood Galla – hos DR SymfoniOrkestret. Nu gentager hun succesen med Aalborg Symfoniorkester.

Christoffer Brodersen
Christoffer Brodersen har spillet hovedroller i adskillige musicals – blandt dem Miss Saigon og We Will Rock You, Chess og Les Miserables. Han er født i 1980, opvokset i Gråsten og uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia.

I perioden 2007-2013 var han medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i Europa, Asien og USA.

Han har også været med i Dansk Melodi Grand Prix. I dag er Christoffer Brodersen bosat i København, hvorfra han arbejder som freelance sanger og skuespiller.

Koncerten er udviklet i samarbejde med DR SymfoniOrkestret.
Videoen her er fra en koncertoptagelse med DR SymfoniOrkestret med netop Andrea Lykke samt Diluckshan Jeyaratnam, der i Aalborg afløses af Christoffer Brodersen.
Dirigent i filmklippet er Ludwig Wicki. I Aalborg dirigerer Caleb Young.

Play
Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.