Glenn Bech

Glenn Bech indvier publikum i den personlige dannelses- og klassekamp, han har gennemgået og befinder sig midt i.

Glenn Bech 1690X1250 Web Fotocred Sara Galbiati Gyldendal Medie
Se spilletider
Afholdt

Glenn Bech har med raketfart etableret sig som anerkendt forfatter og debattør. Nu kommer Bech til Musikkens Hus, hvor han med vrede, misundelse og humor brænder alle illusioner om lige muligheder ned til en aften om klassekamp, prol og elite, moralisme og hykleri, om dem, der altid får taletid, og dem, der ikke føler sig berettiget til en stemme.

Om Glenn Bech
Glenn Bech er uddannet fra Forfatterskolen i 2019 og som psykolog i 2017 og er stadig praktiserende psykolog ved siden af forfatterkarrieren.

I 2021 debuterede Bech som forfatter med romanen Farskibet. Igennem romanen åbner der sig en fortælling om en barndom, hvor faren var alkoholiseret, og en barndom mærket af den sorg, der plantede sig i drengene med farens fravær. Da faren er forsvundet, opstår der endnu en tragedie i familien: Moren får kæresten Erik, der drikker og slår hende. Drengene finder trøst i hinanden, i sorgen over faren og i hadet til morens senere kærester, samtidig med at de håndterer livets tragedier meget forskelligt.

Med Farskibet kom Glenn på det litterære landkort, og beviste at han kunne skrive både bredt og dybt. For denne blev Glenn tildelt Bodil og Jørgen Munch-Christensens debutantpris og stipendium fra Albert Dams mindelegat i 2021, Dansk Forfatterforenings talentpris samt Blixenprisen 2022 for Årets roman. Desuden blev den også nomineret til Weekendavisens- og Montanas Litteraturpris.

I 2022 udgav han bogen ”Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet”. Og for denne modtog Glenn Bech Politikens Litteraturpris 2022. I denne bog bevæger han sig væk fra romanformen og har i stedet givet bogen mærkatet manifest. Bech retter et glødende og kraftfuldt opråb mod klassesamfundets evige ekskludering.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.