Familie-
julekoncert

Nu er det jul igen

Julekoncert 1690X1250 WEB
Se spilletider
Afholdt

Julen er traditionernes tid – også i Aalborg Symfoniorkester, hvor orkestret hvert år ser frem til familiejulekoncerterne med deltagelse af sangglade nissekor fra Aalborg Kommunes skoler. Mere end 300 børn synger med ved koncerten, der byder på alt fra Nissernes Vagtparade og Tinka til Julefeber og Når du ser et stjerneskud – kort sagt skønne toner for hele familien. Som noget nyt kan publikum i år også se frem til at høre tre meget talentfulde unge sangere, som alle går på kulturskolens MGK-linje.

Orkestrets musikere er i den grad i julehumør og finder nissehuerne frem. Rygtet vil vide, at der er en intern konkurrence om, hvem der kan præstere det festligste julelook. Men det er først og fremmest musikken, det handler om, og når den spiller, breder den magiske julestemning sig i hele salen, og undervejs skal alle synge med på Juletræet med sin pynt.

For solisterne er koncerten en fantastisk mulighed for at udvikle og udfolde deres sangtalent i en professionel ramme på en stor scene og med et stort orkester. 

MGK er et 3-årigt overbygningskursus knyttet til Aalborg Kulturskole, hvor talentfulde, nordjyske unge mellem 14-25 år kan dygtiggøre sig inden for klassisk, rytmisk musik eller sangskrivning og produktion. MGK forbereder til optagelse på musikkonservatoriet, anden videregående musikuddannelse eller kan være et afklarende forløb for den unge. Ansøgerne skal bestå en optagelsesprøve for at komme ind, og MGK Nord må hvert år afvise dygtige og kvalificerede ansøgere, da der er et begrænset antal pladser til rådighed. Nu kan publikum opleve tre af morgendagens stjerner ved familiejulekoncerten.

Julekoncerterne præsenteres i samarbejde med Aalborg Kulturskole.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.