Emma Sehested Høeg

Emma Sehested Høegs virke som musiker har nået nye højder i 2023. Hendes store talent har gjort at billetterne til tidligere forestillinger er er blevet revet væk – nu imødekommes den store efterspørgsel, med tre eksklusive koncerter.

Full Size Cred. Simon Roldsgaard2
Se spilletider
Afholdt

Emma Sehested Høeg er for alvor i gang med at tage skridtet mod at blive etableret som en lysende stjerne på den danske musikscene. Det imponerende salg af koncertsamarbejdet med Copenhagen Phil til marts 2024 er blot et af mange billeder på hendes udvikling og aktualitet som artist.

Emma Sehested Høeg er nomineret i kategorien Årets Nye Livenavn ved Danish Music Awards 2023 og denne lørdag modtager hun Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris som en del af How to Kill A Dog teaterkollektivet, hvor de i deres bedømmelse har lagt vægt på at HTKAD har udvist mod til at gå nye veje inden for deres kunstneriske felt samt været innovative og kompromisløse i deres kunstneriske udforskning. 

Med denne anerkendelse i ryggen annoncerer hun nu for første gang i eget navn hele tre koncerter. Til maj 2024 kan Emma Sehested Høegs storladne og anmelderroste liveunivers opleves i Store Vega i København, Musikkens Hus i Aalborg og i Musikhuset Aarhus.

I maj 2023 udgav Emma Sehested Høeg sin første samlede pulje sange under titlen ’Dame Dearest (Pilot)’. En udgivelse som fik rosende ord med på vejen fra både GAFFA og Politiken med ønsket om mere. Hun fulgte op med en femstjernet koncert i et udsolgt Store Vega, hvor en begejstret Soundvenue-anmelder beskrev sin betagelse af koncerten som en forelskelse. På Heartland var opbakningen til Emma Sehested Høegs koncert på Diorama-scenen så massiv, at vagterne måtte lukke ned for de tilstrømmende musikelskere på grund af sikkerhedshensyn. En koncert som anmelderen tildelte fem stjerner og beskrev med overskriften ”Mens solen gik ned over Heartland, stod en stjerne op”.

Med et band bestående af nogle af landets dygtigste musikere, leverer Emma Sehested Høeg livekoncerter, hvor både det dramatiske og musikaliteten er på et særligt højt niveau. Ambitionerne er tårnhøje, og publikum kan se frem til at opleve tre koncerter, som formår at skubbe til rammerne for hvad man kan forvente af en typisk koncertoplevelse.

Support: Tiger Oak

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.