eee gee

Bag kunstnernavnet eee gee finder vi kvinden med det borgerlige navn Emma Grankvist, som laver musik i en særlig blanding af americana, indiefolk og r&b. Nu kan du opleve hende i Musikkens Hus, når den danske sangerinde og sangskriver til februar giver koncert.

MH 1690X1250 Copy (3)
Se spilletider
DKK 205
Afholdt

Aflyst – flyttet til Studenterhuset
Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at koncerten med eee gee d. 3. februar desværre må aflyses i Musikkens Hus af produktionsmæssige årsager. 

Heldigvis har vores skønne kollegaer på Gammeltorv hul i kalenderen, så koncerten flytter ned i Studenterhuset samme dag og samme tidspunkt. Har du købt billet til koncerten i Musikkens Hus, får du adgang til koncerten i Studenterhuset ved blot at møde op i Studenterhuset og oplyse det navn dine billetter er bestilt i.

Adresse: Studenterhuset, Gammeltorv 10, 9000 Aalborg
Koncerttidspunkt: Fredag d. 3. februar kl. 20.00

Vi gør venligst opmærksom på, at alle spørgsmål vedrørende koncerten i Studenterhuset skal rettes direkte til kontoret@studenterhuset.dk.

Om koncerten
Efter at have debuteret i 2021 med singlen Favourite Lover, som blandt andet blev P3’s Uundgåelige, har hun udgivet en perlerække af singler, der i februar i år kulminerede i det anmelderroste debutalbum, Winning. Derudover blev eee gee tidligere i år nomineret til både Årets Håb ved Steppeulven og Årets Talent ved Carl Prisen, ligesom hun i 2021 modtog DPA’s Vækstlagspris for sin sangskrivning. 5-stjernede anmeldelser fulgte desuden trop fra både Politiken, Soundvenue, GAFFA, Bands of Tomorrow, Berlingske, Information og Jyllands-Posten, mens flere af debutalbummets numre flittigt er blevet spillet på tværs af P3, P4, P5 og P6.

Dog er der stadig mange, der ser en anelse spørgende ud, når de præsenteres for navnet eee gee. Er det mon et aspirerende Bee Gees-coverband, tænker nogle. Her er svaret et rungende nej. eee gee er lige så original, som dagen er lang, og der er ikke nogen dybere tanker bag navnet, der blot er hendes initialer E.G. (Emma Grankvist). Den danske sangerinde og sangskriver har dog ladet sig inspirere af de mange spørgende blikke, og ovenpå en sommer med optrædener på Roskilde Festival, Musik i Lejet og Smukfest er eee gee nu klar til at præsentere sit helt eget take på Bee Gees’ klassiker, More Than A Woman. Der er dog ingen tvivl om, at eee gee er afsenderen af dette nummer: Produktionen er støvet og varm, som vi kender den fra debutalbummet, og selvom teksten forbliver den samme som i 1978-versionen, formår Emma Grankvist alligevel både at give hittet helt nyt liv samt en ny betydning.

- More Than A Woman minder mig om min rejse som ung pige, der med tiden blev en kvinde på den forvirrende vej til voksenlivet, og hvordan man balancerer sine drømme med egne forventninger og ikke mindst alle andres. Der er noget vildt befriende ved at synge teksten til Bee Gees More Than A Woman, for som kvinde i 2022 føles det som en forfriskende måde at fjerne perspektivet i kvindeidealet på, lyder det fra eee gee om det spritnye covernummer, hvilket du også kan se frem til at opleve fremført live i forbindelse med februars koncert.

Play

eee gee - More Than A Woman

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.