Det er bare
en fase:
Forældreråd uden filter

Hvem har vejviseren til forældreskabet? Og gider du tage vin med? Musikkens Hus inviterer til forældreråd uden filter. Bestsellerforfatter og livsstilsekspert Julia Lahme guider dig gennem en aften fuld af store spørgsmål og svar – og hun har gæster med.

Julia 2 1920X1080
Se spilletider
DKK 300
Afholdt

Arrangementet er aflyst. Billetkøberne har fået direkte besked.

En aften, hvor vi alle bliver klogere sammen, får det lidt sjovere og lærer af hinanden, for en gang for alle at lægge myten om de perfekte mødre, fædre og børn i graven. Julia Lahme har samlet et forrygende line-up – eller den mødregruppe, du ville ønske, du havde haft: Mød Josephine Kuhn fra Fries Before Guys, Local Hero Jeanett Kaare, skuespiller Molly Egelind og kulturjournalist, debattør og forfatter Ditte Giese. Sammen danner de denne aften forældrerådet UDEN filter. For der er mange spørgsmål, man ikke helt må stille – eller må man?

Ikke kun for nybagte mødre
Foredraget kommer oven på udgivelsen af bestseller-bogen Det er bare en fase, der er Julia Lahmes varme, humoristiske og reflekterede samling af scener og tanker fra et familieliv med teenagere. Aftenens gæster er mødre i forskellige aldre med børn i forskellige aldre. Foredraget i Musikkens Hus er altså ikke kun for nybagte mødre, men alle der kan relatere. Det bliver et perspektiverende og underholdende foredrag.

Forældreskabet kan være fuld af skam, skyld og spandevis af dårlig samvittighed. Hvem bestemmer, hvornår du har gjort nok? Hvilke hække kan man nemmest komme over? Er det rimeligt, at børnenes sengetider definerer vores sexliv? Må vi få en karriere eller er vi så dømt ude af det fællesskab, forældreskabet har så hårdt brug for? Findes der et forældreskab uden, man er lænket til aula? Hvilke principper kan vi læne os ind i, og hvilke kan vi lige så godt parkere ved kassen i BabySam?

Aftenens gæster
Josephine Kuhn er en af de to nordjyske kvinder, som står bag succespodcasten: Fries Before Guys. I podcasten taler de om at være ung kvinde i 20’erne og 30’erne, om livet, glæden, angsten, forvirringen og forventningerne med udgangspunkt i deres eget liv – og de tør at være dem selv og taler åbenhjertigt. Jeanett Kaare er kendt som en farverig og initiativrig person, der altid har ja-hatten på – det gælder både som partner og indehaver i det lokale Weltklasse Reklame & PR, i hendes velgørenhedsarbejde i blandt andet Ladies Circle og derhjemme. Molly Egelind kender de fleste sikkert fra den populære, danske drama-serie Sygeplejeskolen. I et interview på alt.dk om at være mor fortæller Egelind bland andet, at det, hun har lært af at blive mor, er multitasking og prioritering, og hvor forskellige børn kan være, selv om de kommer fra de samme forældre. Ditte Giese har ingen tabuer. Hun er ikke bange for at debatterer og sige sin mening højt.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.