Debussy & Strauss

Det helt store symfoniske orkester

Sondergard 2 Credit Martin Bubandt 1690X1250 WEB
Se spilletider
Afholdt

Denne koncert byder på to værker, man sjældent hører i koncertsalen, ganske enkelt fordi de kræver et meget stort orkester. Sammen med kolleger fra Aarhus Symfoniorkester giver vi publikum en enestående mulighed for at opleve disse storslåede værker. 

Mere end 100 musikere er på scenen til Richard Strauss gigantiske klangorgie En Alpesymfoni. Naturelskeren Strauss komponerede værket som en hyldest til ”det guddommelige skaberværk”, han mente, alperne var. Han havde udsigt til dem fra sit hjem ved foden af Garmisch-Partenkirchen. Strauss var en mester i at orkestrere og skabe musikalske billeder, og man hører tydeligt både buldrende uvejr og solen, der poetisk rammer toppen af alperne.

Også i koncertens første del får vi glæde af de mange musikere på scenen, når de spiller Debussys Images, som er et af de største orkesterværker, han har skrevet. Værket, der blev komponeret hen over en syvårig periode, er i tre satser og rummer både sensuelle og sanselige passager og slutter med energisk musik og foråret, der spirer frem.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Aarhus Symfoniorkester.

Koncerten kan også opleves Fredag 10. november 2023 kl. 19.30 i Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus

Program
Claude Debussy: Images
--
Richard Strauss: En Alpesymfoni

Bemærk venligst:
Denne koncert indgår som én af 13 i en serie af symfoniske koncerter, hvortil der enten kan opnås abonnementsrabat eller koncertpakkerabat.

Læs mere om rabatter og fordele her:
https://www.aalborgsymfoni.dk/BILLETSALG/Billetsalg

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.