De små lytter til - BabySymfoni

Babysymf 6
Se spilletider
Afholdt

Her møder de alleryngste publikummer den klassiske musik spillet af Mattias Johansson på tuba og Mette Nielsen på harpe. Det hele kædes sammen af Birgitte Holt Nielsen, der aktiverer børnene med sang og leg.

Hvordan oplever en baby klassisk musik? Kan en tumling sidde stille og lytte? Skal man overhovedet det? Nej, ikke til BabySymfoni, som er er en symfoni af sanseoplevelser tilpasset børn i alderen 0 til 3 år. Derfor er det heller ikke et helt orkester, de små møder, men i stedet to instrumenter, tuba og harpe, der både sætter lyd til lege-oplevelsen og spiller klassiske værker. Børnene møder også en sanger, der både leger og synger og er med til at aktivere dem.

Det hele foregår i Klassisk Sal i Musikkens Hus. Her er ikke nummererede stolerækker, men en masse puder på gulvet, som børnene og deres medfølgende voksne sidder på. Stemningen er afslappet, og her er ingen sidde-stille-tvang. Her bliver rum til bevægelse, hvis det passer de små at deltage i koncerten med hele kroppen. Musikken er en blanding af korte klassiske værker af Piazolla og Saint-Saëns, folke-og populærmusik og en enkelt kendt børnesang.

De små lytter til…

Under overskriften ”de små lytter” inviterer Aalborg Symfoniorkester de yngste publikummer og deres voksne ind i musikkens forunderlige univers. Her kommer man helt tæt på musikerne og deres instrumenter under uformelle former. Der er også plads til gæsteoptrædener. 
De små lytter hed tidligere Langsom Lørdag.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.