Cohen – En hyldestkoncert

Danmarks bedste Cohen-hyldest er endelig tilbage. I 2024 ville Leonard Cohen være fyldt 90 år, og det skal selvfølgelig fejres af landets bedste Cohen-hold. 

1009 Cohen En Hyldestkoncert Photo Morten Rygaard All Copyrights DSC7812
Se spilletider
DKK 360
Afholdt

Sidst bandet var på tour var der udsolgte huse overalt, og det blev til en lang række af smukke aftener, hvor bandets helt unikke kemi og publikums begejstring smeltede sammen til en højere enhed.

Cohen – En Hyldestkoncert er nu klar til en ny tour rundt på landets kulturhuse og spillesteder med et nyt og opdateret show – men selvfølgelig stadig med plads til udødelige klassikere som Hallelujah, Suzanne, Dance Me To The End Of Love, Bird On A Wire m.fl.

21. februar 2017 samlede en række af landets bedste solister og musikere sig om en hyldest til legendariske Leonard Cohen, der var død kort forinden, og det stod hurtigt klart, at det her skulle være mere end bare en engangsforestilling. Der var magi i de gamle sange og i mødet mellem band og publikum.

Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog.

Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.

Om Leonard Cohen
Ironisk nok var det hele tæt på at gå i vasken for mere end 50 år siden, hvor Cohen endelig debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedsshow 22 februar 1967.

Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elskede verden over.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden koncerten d. 27. januar. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.