Carsten Dahl Trio "Golden Ratio"

En spændende jazz-aften, hvor Carsten Dahl er klar med sit helt nye udspil Golden Ratio Trio - et musikalsk kollektiv, hvor også to af dansk musiks fineste kapaciteter bassisten Daniel Franck og trommeslageren Jakob Høyer boltrer sig. 

Dahl Høyer Franck Web1646691144346
Se spilletider
DKK 235
Afholdt

Pianisten Carsten Dahl (DK) har igennem årene spillet i et utal af trioer med anmelderroste CD udgivelser og turnéer rundt i verden i de sidste 30 år. Han regnes for en af de mest innovative og geniale pianister.

Hans nyeste samarbejde som i skrivende stund stadig har sin debut til gode er et musikalsk kollektiv sammen med bassisten Daniel Franck ( S) og trommeslageren Jakob Høyer ( DK ) som de tilsammen har døbt: GOLDEN RATIO (Det gyldne snit)

Musikken består mest af øjeblikkets komposition men også af decideret nyskrevne numre og enkelte kendte sange. Musikken er poetisk, rørende, swingende, vild og polyfonisk. Dens verden efterstræber en kollektiv balance i udfoldelsen og skabelsen bæres frem af de tre sublime individuelle musikeres indre kompromisløse nødvendighed og deres indbyrdes komplementære forståelse af øjeblikkets skabelse i et lydfællesskab. I kølvandet på denne særlige udvikling ligger også en

Vil du være en del af Klubben? Læs om de fordele du kan få som medlem af Musikkens Jazzklub 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.