Carpark North

Single ude, nyt album på vej og klar på ny tour. Det er hele seks år siden, Carpark North senest har udgivet et album. Men nu rejser den danske rock-gigant sig på ny.

CPN Presse 2023 A Credit Jannick Børlum Photography (1)
Se spilletider
Afholdt

Bag lukkede døre og vinduer i et fuldstændig lydisoleret studie midt på altid summende Christianshavn i kongens København, brager Carpark North i disse dage ny musik ud af instrumenterne og ned i mixerpulten. Og nu deler de danske rock-giganter endelig første udspil fra hvad der i 2024 bliver Carpark Norths 6. album.

Carpark North har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. Faktisk har Lau Højen (sang/guitar), Søren Balsner (bas) og Morten Thorhauge (trommer) aldrig lagt skjul på, at de elsker poppen lige så højt, som de elsker deres rødder i rockmusikken – og alt der imellem – som har gjort Carpark North til sin helt egen på den danske musikscene gennem mere end 20 år.

Og selvom det er seks år siden det himmelstræbende ’HOPE’-album i 2017 har trioen alt andet end hvilet på laurbærrene. Singler som Moments, Hopefully We'll Never Know og Danmarks officielle OL-sang med DR Pigekoret, Vi kommer alle et sted fra, vidner om en spillevende trio der næppe mister pusten.  Carpark North har også markeret sig med udsolgte turnéer i koncert-koncept på tour med Danmarks Underholdnings Orkester og naturligvis været at finde på landets absolut største festivalscener med udødelige hits som Human, Shall We Be Grateful, Save Me From Myself, 32 og Transparent & Glasslike.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.