Caroline Henderson & Nikolaj Hess

Danmarks jazzdiva nr. 1 giver koncert i Intimsalen. Caroline Henderson er en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie. Akkompagneret af pianisten Nikolaj Hess tager hun publikum med rundt i sit brede repertoire af berusende og inviterende jazz.

MH 1690X1250 Copy (12)
Se spilletider
DKK 380
Afholdt

Intime omgivelser, forrygende vokal, anekdoter og snak mellem numrene: Der er en fantastisk stemningsfuld koncert i vente. Med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner, betager Hendersons smukke vokal den brede befolkning. Hun har turneret landet rundt mange gange gennem sin lange, glorværdige karriere. I Musikkens Hus slår hun sig sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år Nikolaj Hess. Det er første gang siden 2019, at duoen kan opleves sammen på scenen. Glæd dig til en nærværende koncertoplevelse med Danmarks ypperste jazzstemme.

CV’et byder på alt lige fra sanger, skuespiller på både teaterscenen og i TV-serier både i ind- og udland. Senest har Henderson haft en gennemgående rolle i ’Vikings Valhalla’ på Netflix, som udspringer af den verdenskendte TV-serie ’Vikings’, og har ligget nr. 1 i verden på den kendte streamingtjeneste

Musikkens Jazzklub
Caroline Henderson er det helt store navn på jazzprogrammet. Og for jazzelskerne er der flere koncerter på plakaten at nyde godt af i Musikkens Hus – samt fordele at høste. Henderson-koncerten er en del af Musikkens Jazzklub - Forår 2023, hvor du som medlem får 25% rabat på sæsonens fem inkluderede koncerter og kan nyde godt af en række unikke fordele. Læs mere, og køb medlemskab hér.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.