Carl Nielsen Kvintetten

Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening glæder sig til at præsentere en autentisk eftermiddag med de fem musikere i Carl Nielsen Kvintetten, når de går på scenen i Intimsalen til januar. Sæsonens fjerde koncert i Musikkens Kammerklub har værker af bl.a. Chabrier, Tomasi og Carl Nielsen på programmet.

MH 1080X1920 (1)
Se spilletider
DKK 220
Afholdt

De fem musikere i Carl Nielsen Kvintetten har alle deres musikalske udgangspunkt i Tivoligarden, og efter studier i udlandet og for fleres vedkommende deltagelse i prestigefyldte ungdomsorkestre som Gustav Mahler Jugendorchester og European Union Youth Orchestra sidder de nu alle i stillinger i danske orkestre som Copenhagen Phil, Aalborg Symfoniorkester og Malmø Operaorkester, flere af dem som solospillere.

Deres umiddelbare glæde ved musikalsk samspil udfolder de i deres sparsomme fritid i kvintetten, som gjorde sig bemærket for første gang i 2014, hvor de vandt 2. prisen i P2’s kammermusikkonkurrence, og året efter vandt de 1. prisen i den meget prestigefyldte Internationale Carl Nielsen Kammermusikkonkurrence, hvor de desuden modtog prisen for den bedste opførelse af Carl Nielsens blæserkvintet. Deres samspil, som bygger på mange års venskab og samarbejde, sprudler af spilleglæde og ungdommelig energi og er samtidig gennemarbejdet ned i de mindste detaljer.

Program
Emmanuel Chabrier: España
Niels Viggo Bentzon: Variationer for blæserkvintet
Henri Tomasi: Cinq Danses Profanes et Sacrées
Carl Nielsen: Blæserkvintet

Musikkens Kammerklub
Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub sæson 2022 - 2023, hvor du får 40 % rabat på de syv inkluderede koncerter samt en række unikke fordele. Læs mere, og køb medlemskab her

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.