Bjørn Eidsvåg

Med 50 år i musikbranchen står Bjørn Eidsvåg som et ikon i den norske musikhistorie og er en artist som flere generationer har et forhold til. Vi byder ham velkommen tilbage til Musikkens Hus. Vi har i den grad taget nordmanden med den store livsvisdom og fortælleglæde til os. Hans musikalske univers appellerer til danskernes appetit på gode melodier og store beretninger.   

MH 1690X1250 Copy (8)
Se spilletider
DKK 325
Afholdt

Eidsvågs har et nært forhold til Danmark og vender stadig tilbage for at holde koncerter for sit trofaste publikum. ”Nu glæder vi os til at komme tilbage. Vi vil spille vores mest kendte sange og knytte historier til dem” fortæller han. Med stor indlevelse formidler hans sange universelle temaer som eftertænksomhed, tro, kærlighed og tvivl.  

Temaerne i hans musik hænger sammen med at Den 67-årige musiker er uddannet præst og har arbejdet indenfor psykiatrien, hvilket i høj grad kommer til udtryk i en lang række af Eidsvågs sange. Gennem hele sin karriere har han desuden ved flere lejligheder slået et slag for, at vi som selvstændige individer skal kunne ytre os, som vi ønsker det.  

De nære og sårbare temaer genspejler sig også i Eidsvågs koncerter da han beriger publikum med personlige historier som både bærer præg af alvor og humor. Eidsvågs har derfor en unik evne til at komme tæt på sit publikum og mange har et særligt forhold til sange som ”Eg ser" og "Skyfri himmel". 

Siden sin start i 1971 har han givet 28 album, spillet ca. 80 koncerter hvert år, udgivet en bog, haft eget TV-program, radioprogram og indtaget scenen på Det Norske Teatret - for at nævne en del af hans virke. Bjørns nysgerrighed på nye musikalske udtryk har ført til mange spændende samarbejde med kendte kunstnere fra Norge, Sverige og Danmark gennem årene. Han evner at forny sin musik så den når vidt omkring i form af både viser, pop, soul, funk og jazz. Men han bevarer altid det nære og velkendte, som har skabt en trofast publikumsskare. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.