Beethoven & Mozart

Påskekoncert med lette og lyse værker

Trio Con Brio 1690X1250 WEB
Se spilletider
Afholdt

Den italienske komponist Luigi Cherubini var mest kendt for sine operaer, som blev meget populære – blandt andre Rossini roste dem meget. Aftenen indledes med Cherubinis ouverture til Lodoïska, som fik premiere i Paris i 1791. Dernæst er Beethoven på programmet – han anså i øvrigt Cherubini som den største af sine samtidige.

Danske Trio con Brio Copenhagen er solister i et af Beethovens mest tilgængelige værker skrevet for en usædvanlig besætning, klavertrio og orkester. Værket er et ungdomsbillede - fyldt med liv og vitalitet og byder på et overflødighedshorn af virtuose solistiske indslag.

Efter pausen fortsætter de lyse toner. På vej hjem fra et besøg i Salzburg stoppede Mozart og hustruen i Linz, og her ville man gerne have en koncert, men Mozart havde ikke noder med – og så måtte han jo komponere. På bare fire dage skrev han sin Linz Symfoni, hvor han rystede den ene genialitet efter den anden ud af ærmet – og hele tiden med et smil på læben.

Program
Luigi Cherubini: Lodoïska – Ouverture
Ludwig van Beethoven: Tripelkoncert for violin, cello og klaver, C-dur, op. 56
--
1. A. Mozart: Symfoni nr. 36, C-dur – Linz

Bemærk venligst:
Denne koncert indgår som én af 13 i en serie af symfoniske koncerter, hvortil der enten kan opnås abonnementsrabat eller koncertpakkerabat.

Læs mere om rabatter og fordele her:
https://www.aalborgsymfoni.dk/BILLETSALG/Billetsalg

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.