BabySymfoni

Aalborg Symfoniorkester præsenterer et nyt koncertkoncept for 0-3 årige.

Babysymfoni 2
Se spilletider
DKK 50
Afholdt

Hvordan oplever en baby klassisk musik? Kan en tumling sidde stille og lytte? Skal man overhovedet det? Ikke nødvendigvis, mener Aalborg Symfoniorkester, der nu tilbyder en helt nyt koncert-koncept for sin hidtil yngste målgruppe – de 0-3 årige. Der bliver noget for både øjne og ører, og rammerne er uformelle og med plads til at både røre og høre.

BabySymfoni er en symfoni af sanseoplevelser tilpasset børn i alderen 0 til 3 år. Derfor er det heller ikke et helt orkester, de små møder, men i stedet to instrumenter, tuba og harpe, der både sætter lyd til lege-oplevelsen og spiller klassiske værker. Børnene møder også en sanger, der både leger og synger og er med til at aktivere dem.

Det hele foregår i Klassisk Sal i Musikkens Hus. Her er ikke nummererede stolerækker, men en masse puder på gulvet, som børnene og deres medfølgende voksne sidder på. Stemningen er afslappet, og her er ingen sidde-stille-tvang. Her bliver rum til bevægelse, hvis det passer de små at deltage i koncerten med hele kroppen.

Musikken er en blanding af korte klassiske værker af Piazolla og Saint-Saëns, folke-og populærmusik og en enkelt kendt børnesang. Koncerten varer cirka en halv time, og derefter er der plads til, at publikum bliver 10-15 minutter mere i rummet for at lege og se nærmere på instrumenter og møde musikerne, som er Mette Nielsen på harpe, Mattias Johansson på tuba samt Birgitte Holt Nielsen på sang m.m.

En ting er sikkert – ikke to koncerter bliver ens, for det afhænger meget af dagens publikum.

Der kan deltage op til 25 babyer plus deres voksne pr. arrangement, og billetprisen bliver på bare 50 kr. pr. person – uanset alder.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.