Anne Mette Stæhr & Finn Elias Svit

Gratis koncert med musik fra Spanien og Sydamerika

Anne Mette Stæhr Og Finn Elias Svit
Se spilletider
DKK Gratis
Afholdt

Programmet ved Solisterier bliver med værker af Brahms, Ravel og Chopin.

Koncertpianisten Anne Mette Stæhr er født og opvokset i Nordjylland og fik tidligt sin pianistiske uddannelse på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København samt Freiburg og Paris. Udover en omfattende koncertvirksomhed som solist, akkompagnatør og kammermusiker er hun ansat som adjunkt i klaver, repetition og akkompagnement ved Syddansk Musikkonservatorium.

Finn Elias Svit er uddannet fra Det Nordjyske Musikkonservatorium med klassisk guitar som hovedfag. Koncertrejserne har ført Finn Elias Svit til de fleste europæiske lande samt til USA, Mexico, Thailand og Kina. Udover at give mesterklasse ved internationale guitarfestivaller har Finn været jurymedlem ved mange internationale guitarkonkurrencer. Han er, siden 1996, formand for og er initiativtager til Aalborg Internationale Guitarfestival & Konkurrencer og har for dette arbejde modtaget Pakhusprisen. For arbejdet med formidling af klassisk musik for børn blev han i 2006 udnævnt til årets kunstner i Skørping Kommune. 2007 – 2021 har Finn Elias Svit været leder af Mariagerfjord Kulturskole.

Finn Elias Svits særlige interesse for kammermusik har medvirket til deltagelse i en lang række af kammermusikprojekter med både danske og internationale musikere i mangen en besætning, her dog især med violinisten Jochen Brusch. Samarbejdet med Jochen Brusch har udover aftenkoncerterne medført mere end 1000 koncerter for danske skolebørn. Programmer som - "Dyrene i Musikken", "Jorden rundt på 45 min", Niccolo Paganini en heksemester på violin", Klassisk med Brusch og Svit m.m. har alle været en stor succes. Finn har dernæst spillet guitarduo med navne som Prof. Bernard Hebb, Prof. Michael Tröster og Petko Genkov m.fl.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.