Anders Agger: Historien om Danmark

Kom tættere på den prisbelønnede tv-journalist fra DR i et skarpt og åbenhjertigt medie-foredrag. Anders Agger gæster Musikkens Hus med foredraget Historien om Danmark.

MH 1690X1250 Copy 2
Se spilletider
DKK 145
Afholdt

Med en perlerække af dagsordensættende tv-udsendelser har Anders Agger over de seneste årtier ændret ikke bare tv-mediet, men også vores billeder af det land, vi bor i. I foredraget stiller han sig selv spørgsmålene: Hvordan har Danmark forandret sig? Og hvordan har hans arbejde forandret ham? Efter foredraget er det muligt for publikum at stille spørgsmål fra salen.

Anders Agger er en erfaren dokumentarist og har modtaget en stribe priser: Som tilrettelægger, som vært – og senest Modersmålprisen i 2021. Som foredragsholder formår han – på sin underspillede facon – at vise tilhørerne ind i kulissen af de mange overvejelser og hensyn, der er, når man eksponerer mennesker i bedste sendetid. Agger har med årene markeret sig stærkt på både på DR1 og DR2, når han i sine dokumentarprogrammer udfordrer og udforsker den måde, vi lever med hinanden på. Han har lavet længerevarende programmer om både døden, Heavy Agger, Herlufsholm Kostskole og Kongehuset. Særligt har serien Indefra trukket stor opmærksomhed. Her fører Anders Agger os gennem flere særprægede miljøer: Fra kontroversielle dyreforsøg til sårbare patienter på den psykiatriske afdeling. Og i de seneste år har danskerne set ham på skærmen sammen med makkeren og tv-kokken Anne Hjernøe, hvor de to rejser ud i sommerlandet og besøger danske slotte, øer og badehoteller eller tager ud i verden og sætter lys på store emner som Brexit.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.