5 x Vuust

Paul Simons legendariske numre er omdrejningspunkt, når jazz- og familieorkestret, 5 x Vuust, giver koncert i Intimsalen.

MH 1690X1250 Copy (14)
Se spilletider
DKK 210
Afholdt

I april udgav 5 x Vuust albummet Further to Fly, som består af nyfortolkninger af numre af den legendariske sanger og sangskriver, Paul Simon. Paul Simon er ophavsmand til blandt andet The Sound of Silence og Still Crazy After All These Years, hvilke begge er at finde 5 x Vuusts album. Further to Fly er med andre ord Vuust-familiens hyldest til deres fælles idol. I bandets to generationer er der ikke altid enighed om den musikalsk smag, men de kan i høj grad samles om Paul Simons mange hits, hvilke de alle har dyrket siden barndommen.

- Ved at gentænke Paul Simons sange, som har haft en skelsættende betydning for populærmusik, håber vi at kunne kaste nyt lys numrenes harmoniske og melodiske rigdom, deres rytmiske og formmæssige kompleksitet og det lyriske univers omkring dem. Vi ønsker at vise, hvor relevant Paul Simon stadig er, og sandsynligvis altid vil være. At inddrage musik fra populærkulturen i en ny kontekst er definerende for hele jazzmusikkens virke, fortæller pianist og sanger Frederik Vuust.

5 x Vuust består, som navnet antyder, af de fem medlemmer af Vuust-familien: Sanger Clara Vuust og hendes bror, saxofonist Christian Vuust, deres fætter, bassist Peter Vuust samt hans to sønner, pianist og sanger Frederik Vuust og trommeslager Mikkel Vuust.

Musikkens Jazzklub
Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub foråret 2023, hvor du får 25 % rabat på de fem inkluderede koncerter samt en række unikke fordele. Læs mere, og køb dit medlemskab hér.

Play

5 X VUUST: Still Crazy After All These Years

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.