Vinden i piletræerne

En af verdenslitteraturens mest elskede historier, Vinden i piletræerne af Kenneth Grahame, omsættes nu til en børnevenlig teaterforestilling, som til efteråret spiller i Koncertsalen i Musikkens Hus.

MH 1080X1920 (39)
Se spilletider
DKK 220
Afholdt

Tag hele familien under armen og lad jer sammen fortrylle af en fantastisk og tidløs fortælling om venskab, loyalitet, åbenhed og tolerance. Dette efterår slår vi i Musikkens Hus dørene op til den børnevenlige teaterforestilling, Vinden i piletræerne, som byder på levende musik, sang og masser af humor.

I historien følger vi Muldvarp, som forlader sit ensomme, mørke hjem og finder sammen med den venlige Rotte, der lever i brinken ved den store flod. Rotte lærer ham om Vildskoven og de farer, der er i den. Deres ven, Tudse, som ikke er særlig eftertænksom, har en stor interesse for hurtige biler. Den manglende opmærksomhed betyder dog, at Tudse ikke tænker over de konsekvenser, som en for høj fart i værste fald kan medføre. Og han er i flere omgange ved at slå både sig selv og andre ihjel. Muldvarp og Rotte begiver sig ind i Vildskoven, hvor den mystiske Grævling bor, og sammen sætter de sig for at hjælpe deres ven.

Vinden i piletræerne er bearbejdet og instrueret af Christian Bergman, som blandt andet også stået bag Teater Nexts prisvindende og anmelderroste, Den lille prins.

Bearbejdelse og iscenesættelse: Christian Bergman
Musik: Christian Dahlberg
Scenografi og kostumer: Kirsten Brink
Lysdesign: Anders Leth
Illustration til plakat: Per O
Medvirkende: Sara Line Møller Olsen, Peder Holm Johansen m.fl.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.