Verdensballetten

Oplev både ballet, opera og klassisk musik fra absolut øverste hylde, når Verdensballetten på ny lægger vejen forbi Musikkens Hus og gentager sidste års succes.

MH 1080X1920 (9)
Se spilletider
DKK 425 - 595
Afholdt

Bemærk: Arrangementet er flyttet fra Musikkens Plads til Koncertsalen. Alle billethavere er informeret pr. mail.

Glæd dig til en oplevelse ud over det sædvanlige. Den 2. august lægger Verdensballetten vejen forbi Musikkens Hus med en forestilling bestående af klassisk ballet, moderne dans, ny koreografi, arier fra operaens verden og klassisk musik på violin og klaver.

De ypperste dansere
Verdensballetten præsenterer solodansere fra nogle af de ypperste balletkompagnier såsom The Royal Ballet, Staatsballett Berlin og ikke mindst Den Kongelige Ballet i København. Sammen med operasangere og musikere giver danserne publikum en helt unik forestilling, hvor både ballet, opera og klassisk musik på smukkeste vis smelter sammen.

En sommerlet og uhøjtidelig kunstnerisk oplevelse på højt internationalt niveau, der taler til såvel feinschmeckeren som den nysgerrige kulturturist, men også dem, der ønsker at opleve ballet og opera for første gang. Aftenens forestilling ledes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, som med sin elskelige og lune facon præsenterer en finkulturel forestilling i øjenhøjde, hvor alle kan være med.

Pas de deux til Dronning Margrethe
Den unge fremadstormende koreograf Tobias Praetorius, som til daglig er solist ved Den Kgl. Ballet i København, vil til årets forestilling kreere en ny pas de deux til Astrid Elbo og Alban Lendorf. En pas deux, der dedikeres til Dronning Margrethe, og som er en særlig hyldest til Majestæten i anledning af hendes 50-års regentjubilæum. Tobias Praetorius har været tilknyttet Verdensballetten siden 2019 både som balletdanser og som koreograf.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.