Vælgermøde: Morten Messerschmidt, Lars Boje Mathiesen, Peder Hvelplund, Marianne Karlsmose & Ane Halsboe-Jørgensen

Efter nogle dramatiske år venter et historisk folketingsvalg. Musikkens Hus og RÆSON samler en række af dansk politiks største navne til et klassisk vælgermøde – med god tid til spørgsmål fra salen.

DG Hjemmeisde &Facebookyoutube7
Se spilletider
Afholdt

I Danmark er nedtællingen til valget forlængst begyndt. Morten Messerschmidt, Lars Boje Mathiesen, Peder Hvelplund, Marianne Karlsmose og kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen er derfor blandt deltagerne, når Musikkens Hus og nyhedsmagasinet RÆSON med Clement Kjersgaard i spidsen indbyder til vælgermøde mandag den 19. september.

Sidste efterår lancerede Musikkens Hus i samarbejde med netop Clement den årlige politikfestival “Demokratiets Genklang”, og i den forbindelse har det ifølge Executive Producer i Musikkens Hus, Andreas Mathew, været tydeligt, at nordjydernes interesse for politiske debatter er enorm.

Demokratiets Genklang har understreget nordjydernes behov for at møde magthaverne uden for Borgens mure. Nu, hvor valgkampen så for alvor er begyndt at tage fart, er det derfor oplagt, at vi med denne debat bidrager til skabe et rum, hvor der er plads til den direkte dialog mellem borger og politiker,” forklarer Andreas Mathew om vælgermødet, der afvikles i to dele.

Først giver politikerne deres svar på de største udfordringer, Danmark står overfor. Dernæst er der gjort plads til spørgsmål fra – og debat med – gæsterne i salen. Clement Kjersgaard vil fungere som ordstyrer på dagen, og ifølge ham er det et særligt valg og derfor også en vigtig debat, vi står overfor.

Arrangementet er med fri entré og foregår i Øvre Foyer i Musikkens Hus. Der vil være en stærkt begrænset kapacitet på 150 gæster til debatten, og det vil foregå efter først til mølle-princippet. Debatten vil have en samlet varighed på cirka to timer inkl. pause.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.