TV 2 Nytårsfesten 2023

TV 2 inviterer igen i år inden for i Koncertsalen i Musikkens Hus til et absolut brag af en nytårsfest med store danske solister. Så find jakkesættet og yndlingskjolen frem, kridt danseskoene og lad os sammen synge det nye år ind i de smukkeste rammer.

MH 1080X1920 Copy (1)
Se spilletider
DKK 125 - 355
Afholdt

Umiddelbart efter rådhusklokkerne har ringet det nye år ind, løber Nytårsfesten 2023 på TV 2 over tv-skærmene i de danske stuer. Men i Musikkens Hus tager vi forskud på nytårsfesten, når vi d. 1. december optager showet i Koncertsalens smukke rammer.

Ligesom sidste år bliver det i selskab med ingen ringere end Christian Degn, som du højst sandsynligt kender fra blandt andet Nybyggerne, Dine fulde fem og Hvem vil være millionær?. På aftenen trækker den populære tv-vært i sit stiveste puds og er herefter mere end klar til at guide dig gennem en perlerække af musikalske indslag, som leveres af nogle af landets største artister.

Årets solister er bl.a.: 
TV-2
Oh Land
Hjalmer
Ankerstjerne
Dopha
Soleima
Ericka Jane
Sanne Salomonsen
Iris Gold
Jonah Blacksmith
Pauline

Drew Sycamore må desværre melde afbud grundet sygdom.

Så find jakkesættet og yndlingskjolen frem, kridt danseskoene og lad os sammen synge nytåret ind med Christian Degn og de danske stjerner til dette brag af en fest.

Showet vises på TV 2 PLAY og TV 2 søndag d. 1. januar umiddelbart efter midnat.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.