TV 2 Nytårsfesten 2023

TV 2 inviterer igen i år inden for i Koncertsalen i Musikkens Hus til et absolut brag af en nytårsfest med store danske solister. Så find jakkesættet og yndlingskjolen frem, kridt danseskoene og lad os sammen synge det nye år ind i de smukkeste rammer.

MH 1080X1920 Copy (1)
Se spilletider
DKK 125 - 355
Afholdt

Umiddelbart efter rådhusklokkerne har ringet det nye år ind, løber Nytårsfesten 2023 på TV 2 over tv-skærmene i de danske stuer. Men i Musikkens Hus tager vi forskud på nytårsfesten, når vi d. 1. december optager showet i Koncertsalens smukke rammer.

Ligesom sidste år bliver det i selskab med ingen ringere end Christian Degn, som du højst sandsynligt kender fra blandt andet Nybyggerne, Dine fulde fem og Hvem vil være millionær?. På aftenen trækker den populære tv-vært i sit stiveste puds og er herefter mere end klar til at guide dig gennem en perlerække af musikalske indslag, som leveres af nogle af landets største artister.

Årets solister er bl.a.: 
TV-2
Oh Land
Hjalmer
Ankerstjerne
Dopha
Soleima
Ericka Jane
Sanne Salomonsen
Iris Gold
Jonah Blacksmith
Pauline

Drew Sycamore må desværre melde afbud grundet sygdom.

Så find jakkesættet og yndlingskjolen frem, kridt danseskoene og lad os sammen synge nytåret ind med Christian Degn og de danske stjerner til dette brag af en fest.

Showet vises på TV 2 PLAY og TV 2 søndag d. 1. januar umiddelbart efter midnat.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.