TV 2 Alletiders Juleshow

Kom og vær med, når vi traditionen tro markerer hjerternes fest med Alletiders Juleshow. TV 2 inviterer igen i år inden for i Koncertsalen, hvor vi blænder op for en sand julefest med store danske solister akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.

MH 1080X1920 (44)
Se spilletider
DKK 125 - 380
Afholdt

For ottende gang præsenterer TV 2 og vi i Musikkens Hus dette festlige tv-show for hele familien, der både dyrker traditionerne og herudover overrasker med en lang række underholdende indslag i løbet af aftenen. De to værter, Natasja Crone og Peter Mygind, vil med højt humør og en sikker hånd guide dig gennem de mange musikalske indslag med store danske solister og Aalborg Symfoniorkester, som sammen opfører nogle af de mest elskede og kendte julemelodier.

Årets solister er: 
Burhan G og Frida Brygmann
Malte August
Annika Aakjær
Eivør
Folkeklubben
Lise Baastrup
Fyr og Flamme

Med sine snehvide vægge og julerøde stole danner Koncertsalen i Musikkens Hus de perfekte rammer om dette smukke juleshow. Så glæd dig til en bevægende og ikke mindst festlig aften, hvor julestemningen fra første anslag vil brede sig til bagerste række og hele vejen ud i de danske tv-stuer.

Showet vises på TV 2 PLAY og TV 2 i december.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.