Tower of Power

I mere end 50 år har Tower of Power skabt deres helt egen genre indenfor soul- og funkmusik. Siden 1968 har Tower og Power leveret deres unikke form for musik til deres fans, med komplet udsolgte koncerter når de har turneret verden over.

MH 1690X1250 Copy
Se spilletider
DKK 410
Afholdt

Aflyst
Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at koncerten med Tower of Power desværre må aflyses. Tower of Power har grundet uforudsete omstændigheder aflyst alle internationale koncerter i 2022. Bandet udtaler: “We are very grateful for the many years of support, and hope to see you in 2023.”

Det har desværre ikke været muligt at fastlægge en ny koncertdato i 2023.

Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information herom. Vi beklager den skuffelse, som aflysningen medfører.

Tusind tak for jeres forståelse og på gensyn.

Om koncerten
Towers lyd kan være svær at kategorisere, men bandets leder og grundlægger, Emilio Castillo, har ofte kaldt deres musik for ’Urban Soul Music’.

Towers rytmer udmunder i fantastiske og meget dansable grooves. Bandets lyd er uden tvivl også præget af blæseinstrumenternes unikke toner, og måden de griber alting an på – lige fra teksterne til produktionen til mixingen og ikke mindst deres sceneoptrædener – er helt deres egen stil. 

Kombinér alt dette med en fantastisk forsanger, og du har et af de mest dynamiske musikalske grupper der nogensinde kan samles på en scene.

Tower of Power har udgivet 17 albums, 7 kompilationsalbums, 4 live-albums og 4 dvd'er gennem årene. Derudover har blæsersektionen har også spillet en del job med andre bands og kæmpe navne – bl.a. Santana, Elton John, Aerosmith og Ray Charles.

Vi glæder os til at præsentere et navn af denne kaliber, når Tower of Power indtager Koncertsalen i oktober 2022.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.