The Sandmen

The Sandmen fortsætter rækken af koncerter fra 2021 med nye koncerter i foråret 2022, og fredag den 6. maj lægger det danske rockband vejen forbi Musikkens Hus i forbindelse med en turné og indtager scenen i Intimsalen.

MH 1080X1920 (8)
Se spilletider
DKK 275
Afholdt

Rockbandets store forkærlighed for liveoptrædener har altid udgjort et særligt vigtigt og inspirerende centrum for The Sandmen. Både for udviklingen af ny musik og for kammeratskabet, men ikke mindst i forhold til at høste energi mellem scene og publikum, som er en fuldstændig uvurderlig del af den benzin, som bandet, der udgøres af Michael Illo Rasmussen, Allan Vegenfeldt og Stefan Moulvad, bruger i alt videre arbejde. Forårets koncert i Musikkens Hus afvikles i en periode, hvor indspilningen af det næste Sandmen-album er i fuld gang, og muligheden for at afprøve nyt materiale derfor er nærliggende.

Fortællingen om The Sandmen som et helt særligt stærkt liveorkester fortsætter således, og koncerterne er igen den gyldne mulighed for at opleve musikken leveret af The Sandmen, hvis udtryk både er kompromisløst, groovy, hårdt og direkte på en og samme tid:

- Det er det her vi gør. Det vi elsker mest. Klart mest. På en scene. Foran et publikum. Direkte levering og direkte afregning. Levende musik. Spænding og energi. Den lækreste og vildeste energi. At lykkes med at overgå os selv når vi spiller live. Nå helt derud, hvor bandet bliver én flydende størrelse. Spille sammen. Lade det utilsigtede ske, elske mislyde, små fejl, alle farverne… og så det ultimative af det hele, nemlig når publikum rejser helt med hele vejen, lyder det fra det danske rockband, som blev dannet i København i 1985.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.