Syng med Hr. Skæg

Der er dømt masser af fællessang samt sjove lege med tal, bogstaver og ord, når ingen ringere end Hr. Skæg fra Ramasjang indtager scenen i Koncertsalen til alletiders børnevenlige show.

MH 1080X1920 (23)
Se spilletider
DKK 175
Afholdt

Hr. Skæg behøver ingen nærmere introduktion. Gennem mere end et årti har den muntre DR-figur med det farvestrålende tøj huseret på Ramasjang, hvor han med sin store begejstrede nysgerrighed, galopperende fantasi og en imponerende serie fantastiske sange har gjort læring til et plusord i børnenes univers. 

Nu har børn og voksne mulighed for at møde Hr. Skæg og feste samt synge med på hans sange, når han til februar slår smut forbi Musikkens Hus. Som altid lover han at gøre sit ypperste for at involvere publikum og gøre dagen i Koncertsalen til en mindeværdig, lærerig og ikke mindst oplevelse. Og hvor du, uanset alder, stadig både kan synge med og hjælpe til med at løse de problemer, der opstår, når der er dømt skæg med tal, bogstaver, ord, matematik og sprog. 

- Jubii! Endelig er jeg færdig med at sidde og kukkelure i mit karantænekammer. Jeg glæder mig som en lille utålmodig pony til at komme ud og møde alle de børn, som har klaret corona-krisen så utrolig flot. Jeg er jublende lykkelig over, at det nu kan lade sig gøre, og jeg kan slet ikke vente med at se jer. Det bliver en fest, som jeg aldrig vil glemme, lyder det fra en begejstret Hr. Skæg. 

Manden bag Hr. Skæg
Bag figuren Hr. Skæg finder vi 50-årige Mikkel Lomborg, som er dansk musiker, pædagog og skuespiller. I over et årti har han underholdt og bragt masser af smil frem hos børn i sine tv-programmer på DR samt hos Cirkus Summarum. Inden da medvirkede Mikkel Lomborg blandt andet i børneprogrammet, Amigo, med Jacob Riising på DR, inden han blev shanghajet til Hr. Skæg, som i dag er den største børneprogramssucces siden Bamses Billedbog. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.