Sværdet i stenen

Der er dømt børneforestilling for alle pengene, når Louise Schouw Teater lægger vejen forbi Musikkens Hus med Sværdet i stenen.

MH 1080X1920 (16)
Se spilletider
DKK 137,5 - 250
Afholdt

Alle børn og voksne kan være med og både grine samt gyse, når Louise Schouw Teater fortæller den vidunderlige historie om Arthur – fra han som spæd bliver bortført af troldmanden Merlin til han som 16-årig trækker sværdet fri af stenen og bliver landets konge. Damen i Søen stiger op af vandet og planter det berømte sværd, Excalibur, i stenen, med ordene: ”Den, der trækker sværdet op af stenen, skal blive landets nye konge.” Den ene ridder efter den anden må opgive at erobre sværdet, men en dag dukker den forældreløse dreng Arthur op.

Forestillingen er krydret med spænding, magi, flotte kostumer, en god portion humor og sange med helt ny musik af Sigurd Barrett. Forestillingen trækker tråde til dagens verden, hvor folk ofte har travlt med at bekrige hinanden i stedet for at gøre, hvad den kloge Merlin lærer Arthur: Brug pennen i stedet for sværdet, beskyt de svage og lær at holde af dine fjender, for måske de inderst inde er okay.

Du kan blandt andet opleve Damen i Søen, gudinden, der er dødtræt af mennesker, Arthurs selvfede fosterbror Kaj, der tror man kommer frem i verden ved at mobbe andre, samt den vilde prinsesse Guinevere, som mener at piger selvfølgelig skal have lov til det samme som drenge.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.