Stine Bramsen

En af Danmarks største stemmer er tilbage som soloartist: Stine Bramsen skifter igen tilværelsen i Alphabeat ud med en solokarriere, og den 34-årige sangerinde har for nylig udgivet singlen What I Want You To Do. Nu annoncerer hun tre koncerter, heriblandt en i Musikkens Hus torsdag den 21. april, hvor publikum for første gang får mulighed for at opleve det nye materiale live. 

MH 1080X1920 (21)
Se spilletider
DKK 380
Afholdt

Singlen What I Want You To er første soloudspil fra Stine Bramsen i mere end tre år. Sangen er blevet modtaget med stor begejstring og er fortsat at finde på top-10 på den danske airplay-chart. Singlen er mere organisk og energisk, end hvad du tidligere har hørt fra Stine Bramsen, og rummer en rå live-energi, hvor det grimme, ærlige og passionerede har fået mere plads. Ligesom musikken er også teksten mere pågående, og den handler om at bryde ud af hverdagens pæne rammer og give slip.

Efter de afsluttende koncerter med Alphabeat i efteråret 2021 glæder Stine Bramsen sig nu til at stå på egne ben igen, når hun i foråret vil præsentere sine nye sange samt en håndfuld af sine store hits til koncerten i Intimsalen i Musikkens Hus. What I Want You To Do er skrevet og produceret af Emil Falk, som også har arbejdet sammen med blandt andre Hugo Helmig, Benjamin Hav og Lukas Graham. De to mødtes i forbindelse med arbejdet på Alphabeats comebackalbum, hvilket resulterede i intet mindre end otte sange på bare to uger.

What I Want You To Do handler om at blive rusket igennem, genfinde kontakten med sin indre vildskab og mærke adrenalinen pumpe i blodet igen. Den trang har aldrig været stærkere i min krop, end da jeg skrev min nye musik. Dels fordi jeg står et sted i livet, hvor små børn og voksenpligter fylder en del, men også fordi coronaen satte en stopper for det, jeg elsker allermest: at spille live. Det er også derfor, jeg har valgt at spille mange af de nye sange live, inden de udkommer.

Support: Stella
Stella tryllebandt alle sine nye lyttere, da hun i oktober 2021 udgav sin debutsingle ’Modern Girl Poetry’, som spenderede flere uger i den øverste halvdel af P3-listen. Med efterfølgeren ’Listen Now’, som pt. er én af P3’s mest spillede sange i 2022 med 3 uger i A-rotation, har Stella allerede bevist at hun er værd at holde øje med.

Det er ikke længe siden at den kun 21-årige Stella flyttede fra Assens på Fyn til København med den ene mission om at lave musik. Publikum kan glæde sig til at opleve hvordan at rummet bliver overtaget af Stellas gribende vokal, når hun begynder at synge. Hendes store stemme stiller sig i kontrast til hendes intime nærvær på scenen, når hun indtager en nærmest ikonisk positur foran mikrofonen. Der opstår en dragende effekt op imod Stella, når hun synger sine ofte både kraftfulde, men samtidigt også meget vedkommende sange.

’Jeg har skrevet sange længe, så at se mine første numre få så meget kærlighed, er virkelig fantastisk og surrealistisk. Håber så meget at vi ses!’ udtaler Stella.

Debutsinglen ’Modern Girl Poetry’ er en neo-soul-rocket kombination der drager paralleller til britiske sangerinder som Joss Stone og Amy Winehouse, hvor efterfølgeren ’Listen Now’ har en mere up-tempo melodi og stemning, selvom teksten bestemt ikke er af den positive slags. Stella kommer med mere musik i 2022.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.