Snarky Puppy

Snarky Puppy er et amerikansk instrumentalt ensemble du som musikelsker ikke må gå glip af. Bandet laver sprød musik ud fra variationer af jazz idiomer, rock, world music og funk, og de kommer til at vælte Koncertsalen når de indtager Musikkens Hus til november.

MH 1690X1250 Copy (13)
Se spilletider
DKK 425
Afholdt

Vigtig information
Snarky Puppy har valgt at udvide deres produktion, hvorfor vi er nødsaget til at justere i tidsplanen. Bemærk venligst, at koncertens starttidspunkt er rykket til kl. 20.20, og at koncertens varighed er forlænget.

Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information herom. Tusind tak for jeres forståelse. 

Om koncerten
Tilbage i 2012 bookede Snarky Puppy sig deres allerførste europæiske turné gennem noget så nyt som Facebookopslag. Her tiggede de deres følgere om at hjælpe dem med at finde barer og venues, som de kunne spille på. Syv år senere i 2019 indspillede Snarky Puppy et udsolgt show i det ikoniske Royal Albert Hall i London. En indspilning som gav dem deres fjerde Grammy.

En Snarky Puppy-koncertoplevelse er fusionsmusik fra øverste hylde – tænk Mahavishnu Orchestra, Pat Metheny Group og Brecker Brothers. Det til trods, at ensemblet uden tvivl har sin helt egen stil. Da de sidst spillede i Danmark i 2019, var Gaffa svært begejstret med deres 5-stjernede anmeldelse, som lå ekstremt tæt på en sekser.

Bandet har netop også ved deres foregående besøg i Danmark præsteret at lave udsolgte koncerter både i 2016 og 2019 med deres energiske og unikke fusion af R&B, jazz og funk, som er højtelsket af det danske publikum.

Orkesteret blev dannet i tilbage i 2004 af bassist Michael League under sin studietid, og med 19 roterende medlemmer gennem årene, har de bevæget sig fra at være et undergrundsband uden pladekontrakt, til i dag at have opnået stor respekt i musikbranchen.

Bandets medlemmer har blandt andet indspillet med kunstnere som Erykah Badu, Snoop Dogg og Justin Timberlake og vandt i 2014 deres første Grammy for bedste R&B-performance.

Support: Nate Wood
Nate Wood præsenterer sit bud på et ambitiøst soloprojekt, der omfatter analoge synths, trommer, bas og vokal, hvilket Wood mestrer på én og samme tid – heraf navnet på albummet, fOUR. Til koncerten kan du få en forsmag på 42-årige  Nate Woods store og ikke mindst mangefacetterede musikalitet, når den Grammy-nominerede multiinstrumentalist er support for Snarky Puppy.

Play

Snarky Puppy - Lingus (We Like It Here)

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.