Shadow Government

De tre nordjyske ildsjæle, Carsten Kær, Matias Fischer og Mads Houe, udgør tilsammen den nye power-trio, Shadow Government, som denne sommer giver koncert i de smukke rammer på Øvre Foyer.

MH 1080X1920 (49)
Se spilletider
DKK 115 - 170
Afholdt

Shadow Government prøver gennem musikalske missioner blandt andet at modsvare den negative indflydelse fra verdens magtmisbrugere. Trioen opstod i kølvandet af den omfattende corona-lockdown i foråret 2020, der med sine jobaflysninger på stribe skabte rammerne for, at musikerne kunne mødes hyppigt og øve intenst – og på rekordtid udviklede en spontan ide sig til et band i international klasse.

På trods af en ung alder har Shadow Government allerede opnået et telepatisk sammenspil. I kraft af tillid og nysgerrighed kan de få nærmest alt til at opstå ud af ingenting, og en af trioens styrker er mangfoldigheden blandt dets musikere. Matias Fischer (trommer) har hiphop og skæve taktarter i bagagen og er allerede en erfaren studiemusiker, heriblandt med Kenneth Dahl Knudsen og Quarantine Beats. Carsten Kær (klaver) kommer med en bred vifte af verdensmusik og jazz og er en af landets mest efterspurgte salsapianister, ligesom han sidste år vandt Den Nordjyske Jazzpris 2021. Mads Houe (bas) er med stor virtuositet og en funky tilgang til alt fra salmer til free-jazz en lysende stjerne på den nordjyske jazzscene, hvor han ikke mindst er kendt for projektet i eget navn, Mads Houe & The Quavers.

Sammen har Shadow Government en stor fælles trang efter at ryste musikgenre-posen og eksperimentere med musikstile lige fra Sydamerika til Armenien. Derfor udspringer der tråde i deres kompositioner til blandt andet brasiliansk samba, armensk folkemusik og moderne jazz fra New York. Deres exceptionelle sammenspil kan gå alle veje, og derfor er det aldrig til at vide, hvor deres musikalske historier ender henne.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.