Sankthans koncert med Dreamers' Circus

Traditionen tro fejrer vi igen sankthans med en magisk sommerkoncert med Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus.

MH 1920X870 Sankthans22
Se spilletider
DKK 250
Afholdt

I år starter vi Sankthans fejringen med at byde velkommen til den prisvindende trio Dreamers' Circus i Koncertsalen, hvis gnistrende sammenspil rummer endnu uanede muligheder og ufortalte eventyr.

Drag med på en uforglemmelig drømmerejse med et af Danmarks mest spændende orkestre. Omdrejningspunktet er skandinavisk folkemusik, men med en organisk og flydende lethed svæver Ale Carr, Rune Tonsgaard Sørensen og Nikolaj Busk igennem et cirkus af temaer, harmonier og nye afkroge af musikken.

Den ukrainske sand-animator og kunstner, Kseniya Simonova, optræder med et af sine værker til Teitur Lassens Højens Top, som bliver spillet og sunget af Dreamers' Circus og pigekorene.

Velkommen til en uforglemmelig musikalsk midsommeraften. Efter koncerten samles vi til musikarrangement på Musikkens Plads. Her er fri adgang for alle. Læs mere om arrangementet her. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.