Rasmus Bjergs Juleshow med Danmarks Underholdningsorkester

Til december trækker Rasmus Bjerg i gallatøjet og pakker den store julesæk med masser af julestemning og drager på juleshowtour med Danmarks Underholdningsorkester. En tour, der blandt andet bringer dem forbi Musikkens Hus.

MH 1690X1250 Copy (6)
Se spilletider
DKK 380 - 480
Afholdt

Når Rasmus Bjerg i december hylder julen og tager på juleshowtour rundt i landet bliver det i selskab med ingen ringere end Danmarks Underholdningsorkester. Det bliver en aften fuld af sjov, musik og nostalgi samt en masse personlige jule-anekdoter fra hovedpersonens eget liv.

- Julen har altid betydet meget for min familie og mig. Det er en tid, hvor vi rykker sammen i mørket, og gør en ekstra indsats for hyggen og hylder vores juletraditioner. Derfor betyder det meget for mig, at jeg kan rejse rundt i Danmark og sprede julelys og klokkeklang, fortæller Rasmus Bjerg.

I løbet af aftenen vil den mangefacetteret entertainer træde ind og ud af forskellige karakterer på en måde, der kunne lede tankerne hen på det legendariske Disneys Juleshow, hvor Jesper Fårekylling styrer børn og barnlige sjæle igennem klip fra Disneys klassiske tegnefilm.

- Det er et klassisk juleshow, som vi kender det og holder af – dog med ét benspænd. Det er mig, der styrer løjerne, og så er det aldrig til at vide, hvad der sker. Men jeg valser ned af memory lane, genopliver lyden af min barndoms jul med juleklassikere fra Disney til Elvis, spas og musikalsk juleknas.

Rasmus Bjerg, der altså selv er stor fan af julen, har også flere juleroller på det omfattende skuespiller-cv, blandt andet spiller han med i Wikke & Rasmussens julekalender, Julestjerner. Og så kender vi ham fra øvrige roller såsom Mr. Poxycat, der med stor selvtillid forsøger at bryde igennem som professionel tryllekunstner, ligesom han for år tilbage spillede dansktoppens ukronede konge, John Mogensen, i Ole Bornedals film, Så længe jeg lever.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.