Pind

Med sange som ’Plastic’, ’Indlæg’ og ’Avalon’ har Pind formået at skabe sit helt eget univers, som allerede nu har givet et hav af lyttere i hele landet. Fans af Pind har ventet og ventet, men nu kan den skarpe historiefortæller endelig løfte sløret for sine egne koncerter, hvor han blandt andet besøger Musikkens Hus i Aalborg for første gang d. 29. april 2022 i Intimsalen.

MH 1080X1920 (37)
Se spilletider
DKK 195
Afholdt

Pind er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. Han skriver og producerer alle sine sange selv, hvilket afspejler sig i hudløst ærlige og autentiske tekster. Efter at have udgivet sin debut EP og en række singler som ’Indlæg’ og ’Avalon’, som begge har fået en del airplay hos P3, er Pind nu klar til at vælte Danmark med ny musik. Frederik Pind har glædet sig meget længe til netop dette og udtaler:

’Vi har ventet længe på at få lov til at gøre det her ordentligt. Det vil være en underdrivelse at sige, at aflysningerne har været hårde for alle involverede, så humøret er tårnhøjt. Jeg har brugt ventetiden på at udforske ny lyd og finde min plads som musiker - ikke mindst på den danske musikscene men også i mit eget sind. Glæder mig til at se folks ansigter og mærke energien fra nogle ægte mennesker’

I november 2019 udgav Pind EP’en ’Videre’, som udover at være en introduktion til hans univers, også er et farvel til livet i provinsen. Den fantastiske single ’Plastic’ som medvirker rapkollegaen Benjamin Hav, kunne findes på debut EP’en og var for alvor med til at sætte Pind på landkortet. Siden da har Pind udgivet singlerne ’Indlæg’, ’Jeg Har Glemt’ og ’Avalon’. Fans kan forvente en masse ny musik, når Pind og hans band besøger Musikkens Hus til april.

Support: såforsatan 
‘Med endnu et sæt øre til at lade sig forblænde kan jeg også skrive under på foreløbige delkonklusioner om, at såforsatan er i sin helt egen liga – tekstuelt, musikalsk og ikke mindst in concert’ skrev GAFFA i deres seneste 5-stjernede liveanmeldelse. Nu kan publikum glæde sig til at opleve såforsatan og hans band live, når de besøger Musikkens Hus. 

Den 8. april udgav producer, rapper og sangskriveren såforsatan sit debutalbum, kaldet ’Snoet Rundt Om Fingeren’. Albummet zoomer ind og ud af scener i et parforhold, der er i åbent brud. Et album om desperation, uvidenhed og usikkerhed. Om at holde fast med næb og kløer, og om at være nysgerrig på at prøve alt ting, for første gang. Albummet starter i bruddet, hvor en angst for at blive såret igen gennemsyrer udtrykket. Men lige lidt hjælper frygten, da såforsatan i sin kærlighedsrus efterfølgende glemmer alt, ignorerer sine røde advarselslamper og springer ud i det hele – én gang til.

Bag såforsatan er 23-årige Sofus Bryld Staunæs fra København. Såforsatan bevæger sig inden for et mørkt univers, hvor genrekasser brydes og udfordres og han insisterer på at sige tingene lige ud af posen med poetisk lyrik på dunkle og produktioner, som han ofte selv står for. Og stå på egne ben har såforsatan i den grad gjort. Atypisk for en Karrierekanon vinder, har han gået vejen udenom pladeselskaberne og udgiver albummet independent, ligesom at han også har produceret samtlige af pladens sange selv.

Play

Pind - Avalon. © 2021 Sony Music Entertaintment Denmark A/S

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.