Perry Stenbäck & Lars Martin Myhre

De to dygtige musikere og sangskrivere i den nordiske sangskrivertradition indtager Intimsalen i Musikkens Hus d. 29. juni med deres stemningsfulde melodier. 

Perry MH 1690X1250 Copy (1)
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

Med humor, fantastiske og dybtfølte sange/melodier vil de to føre dig gennem en dejlig koncert denne skønne sommeraften. De har begge vundet flere grammyer indenfor “folkgenren” i både Norge og Danmark.

Lars Martin Myhre er med sin imponerende mangeårige karriere blevet en regulær musikalsk institution i hjemlandet Norge. Myhre startede sin karriere som aktiv jazz-musiker, hvortil han startede Slagen Big Band tilbage i 1977, og kan efterhånden skrive både komponist, guitarist, pianist, sanger og producer på sit cv.

Perry Stenbäck har efterhånden spillet med fleste store navne på den danske musikscene, siden han flyttede til Danmark fra Stockholm tilbage i starten af 1990’erne. Foruden en fast plads i Sebastians band, turnerer han i både ind- og udland med flere af sine egne bands.

Mødet mellem disse to skandinaviske musikere bliver et musikalsk samsurium af den anden verden, hvor der vil blive spillet på både guitarer, Nyckleharpe og sang på deres respektive modersmål; Svensk og norsk – og måske med enkelte danske gloser!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.