Pede B

Dansk raps sværvægter indtager Intimsalen i Musikkens Hus til oktober, og der er dømt høj energi fra start til slut!

MH 1080X1920 (12)
Se spilletider
DKK 195
Afholdt

Pede B er siden debuten i 2005 gået fra at være tre-dobbelt MC’s Fight Night-vinder til at være folkeeje, og nu har han efterhånden fået status som en af dansk hiphops veteraner.

I marts udsolgte rapperen Pede B den ikoniske sal i Store Vega. Gaffa gav koncerten fem stjerner og skrev bl.a. “Til trods for han er uslåelig i boksering og vokalboks, er han om muligt endnu bedre på en livescene. Det var han også denne aften i Store Vega”.

De største sange fra det omfattende bagkatalog - 14 album er det blevet til - bliver fremført bakket op af live-instrumenter og Pede B’s efterhånden faste partner in crime ­­– DJ Noize.

Om touren til oktober siger rapperen: “De her års nedlukninger, online koncerter og Teams-møder har efterladt en intens sult hos fans af ægte koncerter. Det er den sult, vi skal ud og mætte til oktober. Jeg føler virkelig, at vores musik fungerer allerbedst til koncerterne”

2022 har budt på flere udspil fra Pede B, der i starten af året udgav Hundrede part 1, 2 og 3, der alle bød på 100 takters lange rapvers. Desuden udkom Giv Mig Noget i marts, der handler om psykiske tømmermænd efter to års pandemi.

Glæd dig til en aften med et af Danmarks absolutte mestre indenfor hip-hop – det gør vi!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.