Özlem Cekic og lokale brobyggere

Kom med til en aften i dialogkaffens tegn, når tidligere folketingspolitiker Özlem Cekic fortæller om sit arbejde med #DialogKaffe, og Brobyggerprisen 2022 overrækkes til et lokalt nordjysk initiativ.

MH 1080X1920 (46)
Se spilletider
Afholdt

Hør tidligere folketingspolitiker og nuværende generalsekretær i Foreningen Brobyggerne – Center for Dialogkaffe Özlem Cekic fortælle om sine personlige erfaringer med at gå i dialog de steder, hvor vi alle sammen færdes: I familien, på arbejdspladsen og på de sociale medier.

Özlems fortællinger giver mod og gode råd til selv at tage hul på de svære samtaler over en kop dialogkaffe. Der er også mulighed for at stille spørgsmål.

Anden del af programmet byder på dugfriske fortællinger om brobyggende aktiviteter fra en gruppe nordjyder, der siden august måned har deltaget på ”Brobyggeruddannelsen” og iværksat deres egne aktiviteter.

I aften får gruppen deres diplomer, vi kårer den bedste brobyggende aktivitet, og vinderne interviewes af Özlem Cekic.

Bag Brobyggeruddannelsen står Foreningen Brobyggerne med støtte fra Folketinget og Nordea Fonden.

Arrangementet er åbent for alle.

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest 4 dage før (dvs. torsdag d. 10. november 2022) til Foreningen Brobyggerne ved Sofie Dahl Hansen på e-mail: sofie@brobyggerne.dk eller tlf.: 22 34 68 38.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.