Opera Masterclass

Nysgerrig på sangerens værksted?

MH 1690X1250 (7)
Se spilletider
DKK 75
Afholdt

Kom og få et indblik i, hvordan sangere og pianister arbejder med at nå den ypperste forståelse og udførelse af klassisk musik, når de går i arbejdsrummet med verdensstjernen Roderick Williams. Hans nærværende tilgang skaber et inspirerende værksted for deltagerne og du er inviteret som publikum.

Williams er en eminent formidler, som arbejder med at nå kernen i et musikalsk udtryk. Med sin internationale ekspertise formår han på sin egen elegante og humoristiske måde at flytte både masterclass deltagerne og publikum til et højere musikalsk univers.

Eftermiddagens masterclass består af to dele. Den første del er lukket og forbeholdt de yngste talentfulde sangere, mens publikum inviteres til at overvære anden del, hvor nogle af landsdelens dygtigste studerende eller professionelle sangere og akkompagnatører træder op i manegen.

Aalborg Operafestival fortsætter masterclass succesen fra sidste år med ønsket om at bidrage til at højne det klassiske sangermiljø i Nordjylland.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.