Musikkens Beat præsenterer: Pil, RoseeLu & Marcus.wav

Der stilles skarpt på en række af landets upcoming musiktalenter, når vi blænder op for Musikkens Beat præsenterer, som er en koncert med fokus på ny, dansk pop, og hvor de to vindere af DR's KarriereKanonen, Pil og Marcus.wav, blandt andet optræder.

MH 1690X1250 (1)
Se spilletider
DKK 125
Afholdt

Bag alle dine yndlingssange gemmer sig kunstnere, der alle er startet et sted, og som har knoklet hårdt og længe for din opmærksomhed og en plads på din playliste. Dem ønsker vi at hylde, og det sker i forbindelse med Musikkens Beat præsenterer, hvor rampelyset denne aften er på en række af landets upcoming musiktalenter. Nærmere bestemt er der tale om de to vindere af KarriereKanonen 2021, Pil og Markus.wav, samt den fremadstormende RoseeLu, som hver især vil optræde i Intimsalen.

Om de tre artister
I sit univers af bundærlige, dansksprogede tekster og stærke pophymner ønsker Pil at skabe det talerør, som hun selv har manglet, når følelser af usikkerhed, ensomhed og ulykkelig kærlighed dominerer i tilværelsen. Debutalbummet Kom Vi Flyver, Siger Du, som Pil udgav i maj i år, er en håndsrækning til alle, der har brug for en ven, når livet gør ondt, og i 2021 vandt hun KarriereKanonen i parløb med Marcus.wav. Den talentfulde sanger og sangskriver har desuden udgivet singler med store danske artister som Andreas Odbjerg og Burhan G.

Følelses-, kærligheds- og natteliv flyder sammen i tempofyldte produktioner, når Marcus.wav krænger sit hjerte ud og servere sine inderste følelser til musik, som du både kan føle på, reflektere over og danse til. Inspirationskilderne i Marcus.wavs sangskrivning tæller alt lige fra Rocazino til King Henry, hvilket udmønter sig i et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste afkroge får lov til at se dagens lys. Ovenpå et begivenhedsrigt 2021, der ikke mindst bød på en KarriereKanonen-sejr, har Markus.wav denne sommer optrådt på en række festivaler samt varmet op for Julias Moon.

RoseeLus lydbillede trækker på stærke referencer til de alternative 90’ere; guitarbåret og med omlagte akkorder i ægte grunge-stil. Men produktionerne løftes samtidig af mere nutidige pop- og hiphop-elementer, og når disse kombineres med RoseeLus stærke og nærværende vokal opnås et musikalsk befriende indspark på den danske musikscene, der er kommet for at blive.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.