Musikkens Beat præsenterer: Brimheim, Rebecca Lou & IVER

Rebecca Lou har slået sit navn fast på den danske musikscene med højoktan og slagkraftig rockmusik, og lørdag 5. marts 2022 indtager hun Intimsalens scene i forbindelse med en dobbeltkoncert med den dansk-færøske singer-songwriter Brimheim, der ligesom førstnævnte buldrer derudaf. Mellem de to optrædener kan du desuden opleve det nye alternative pophåb og multiinstrumentalist IVER på Nedre Foyer. 

MH 1750X1250 NEW
Se spilletider
DKK 112,50 - 200
Afholdt

At rockens vildskab ikke kan forenes med popmusikkens iørefaldende kækhed, er en sejlivet og helt forkert myte. Det er Rebecca Lou det endegyldige bevis på, og hun er både garant for smadret punk med alt, hvad det indebærer af læderjakker og dommedagsguitar, ligesom hun omvendt også er leveringsdygtig i vemodige akkorder, melodier og tekster, der sætter sig fast i din hjerne som den mest insisterende popsang.

- Jeg elsker rockmusik, og det er en kæmpe del af mig, men jeg har også et kæmpe pophjerte. Jeg kan godt lide det storladne og den gode melodi, og så er historien i sangen enormt vigtig for mig, lyder det fra den danske sangerinde.

Rebecca Lous store musikalske diversitet kommer blandt andet til udtryk på hendes nyeste album, Heavy Metal Feelings, fra oktober 2021. Her er de forvrængede guitarer og hårdtpumpede trommer delvist erstattet med keyboards og elektroniske trommer, og musikken er lige så tæt på pop som punk. Dog er det langt fra alle kanter, som rock-rebellen har fået slebet af, samtidig med at hendes sprøde vokal fortsat kommer til sin ret, og det nye, anmelderroste album danner blandt andet udgangspunkt for forårets dobbeltkoncert i Intimsalen.

Ud over Rebecca Lous optræden byder aftenen på koncert med Brimheim. Den dansk-færøske singer-songwriter, hvis borgerlige navn er Helena Heinesen Rebensdorff, er et nyere navn på den danske musikscene, men har allerede optrådt ved en lang række alternative festivalarrangementer, herunder Roskilde Festivals Summer Days og GAFFA på Græs.

Som en krydsning mellem PJ Harvey og Caroline Polachek besidder hun et følelsesmæssigt mørke og en rocket mystik, der bliver løftet af poppens fængslende omkvæd og enkle melodier. Teksterne er ængstelige og emmer af eksistentiel forvirring og sårbarhed, mens melankolien omvendt omfavnes af både humor og håb.

Brimheim udgav sin debut-EP Myself Misspelled i efteråret 2020 og høstede store roser fra adskillige danske medier og dagblade. Singlen Exquisite Bliss blev desuden Ugens Uundgåelige på P3 og fik plads på top track-listen hos Soundvenue, der desuden udnævnte Brimheim til en af årets springere. 2020 var samtidig året, hvor blev Brimheim blev nomineret til den danske kritikerpris, Steppeulven, i kategorien Årets håb.

Under koncertens pause, hvor der er sceneskift mellem Brimheim og Rebecca Lou, spiller det nye alternative pophåb og multiinstrumentalist, IVER, på Nedre Foyer. Den danske musiker er fløjet direkte fra Avedøre til finalen i Karrierekanonen og videre mod de danske hitlister og livescener. IVER skriver ekstrovert musik om sit introverte følelsesliv, som både emmer af sårbarhed og selvtillid, og han har meget på hjerte. IVER lægger bestemt ikke fingre imellem på sine tekster, hvor han beskriver personlige oplevelser gennem udtryksfulde produktioner, der trænger direkte ind under huden på lytterne.

50% studierabat: For at indfri din studierabat skal du blot møde op i vores billetkontor med et gyldigt studiekort eller ringe på tlf. nr. 60 20 30 00 i åbningstiden.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.