Mew & Danmarks Underholdningsorkester

Sammen med landets ypperste, klassiske musikere fra Danmarks Underholdningsorkester gæster Mew søndag d. 30. januar Musikkens Hus til et brag af en koncert, hvor du som publikum får mulighed for at opleve den skelsættende rocktrios store, symfoniske univers nå helt nye højder.

MH 1080X1920
Se spilletider
DKK 400 - 450
Afholdt

Gennem et kvart århundrede har danske Mew markeret sig som et af de mest nyskabende og skelsættende bands, både herhjemme såvel som i udlandet – og live er de kendt for at bryde med de vante rammer og skabe nye rum for store musikalske øjeblikke. Det sker igen i starten af det nye år, når Mew og Danmarks Underholdningsorkester lægger vejen forbi Musikkens Hus i forbindelse med en større danmarksturné. Her dykker de sammen ned i rocktrioens perlerække af symfoniske kompositioner og tilfører et i forvejen imponerende bagkatalog ny magi. Der er således tale om en helt unik mulighed for at opleve Mews enestående og storladne musikalske univers, når det bliver udfoldet og udforsket i samspil med landets ypperste, klassiske musikere.

Mew, som består af sanger Jonas Bjerre, trommeslager Silas Graae og bassist Johan Wohlert, har i alt udgivet ni studiealbums, heriblandt And The Glass Handed Kites, hvilket de tidligere på måneden optrådte med foran en total udsolgt K.B. Hallen i forbindelse med en 15-års jubilæumskoncert for det ikoniske album.

Bandet brød for alvor igennem efter udgivelsen af Frengers, i 2003, der blandt andet indeholdt hitsene 156, Am I Wry? No samt det ni minutter lange nummer, Comforting Sounds. Sidstnævnte banede vejen for et kompromisløst og grænsesøgende band, hvis lydbillede formår at kombinere det skrøbelige og fine med det overjordiske og progressive.

Play

Mew & Copenhagen Phil - Comforting Sounds

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.