Mathilde Falch

Sidste efterår kunne Mathilde Falch opleves i Toppen Af Poppen på TV2, her fik hun meget positiv opmærksomhed – både for sine fortolkninger af andres sange, men også for sit mod til at fortælle sin historie om livets op- og nedture og sin evne til at lytte og skabe en tryg og underholdende stemning.

MH 1690X1250 Copy (17)
Se spilletider
DKK 300
Afholdt

Aflyst
Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at koncerten med Mathilde Falch d. 23. november desværre må aflyses i Musikkens Hus.

Heldigvis kan vi trøste dig med, at Mathilde Falch i stedet spiller koncert i Huset i Hasserisgade samme aften. Du kan derfor medbringe din oprindelige billet, som vil give dig adgang til koncerten. Du kan ovenikøbet invitere en ven med, da man helt eksklusivt denne aften kan komme to ind til koncerten med én billet fra den oprindelige koncert i Musikkens Hus.

Adresse: Hasserisgade 10, 9000 Aalborg
Koncerttidspunkt: Onsdag d. 23. november kl. 20.00

Vi gør venligst opmærksom på, at alle alle spørgsmål vedrørende koncerten i Huset i Hasserisgade skal rettes direkte til info@huset.dk, ligesom alt videre billetsalg foregår via Husets egen hjemmeside www.huset.dk.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen i Musikkens Hus måtte medføre. Tusind tak for det og på gensyn.

Om koncerten
Alt dette kan vi nu se frem til, når Mathilde Falch gæster Intimsalen i Musikkens Hus d. 23. november. Albummet fra 2021 ”Solen Brænder” genudkom i efteråret med en helt ny sang, der viser nye sider af Mathilde, der ellers er kendt for sine mere indierockede, alternative og eftertænksomme sange.

Hun er kommet op i tempo, skruet op for poppen, lyder fremragende og går ”Planken Ud”, men “svømmer selv i land”.

Mathilde Falch har selv beskrevet albummet som en afsked med ungdommen og en velkomst til voksenlivets faste rammer og rumsterende flyvske fantasier.

På livescenerne er Mathilde Falch kendt for sin vilde energi, humor, nærvær, personlige historier og sine signatur-bevægelser, når hun hopper rundt, med sit band, som den ægte rock’n’roller hun er. Vi kan se frem til en fantastisk aften til efteråret.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.