Mark Dixon & Christoffer Brodersen

Glæd dig til en eftermiddag, som byder på sang, guitarspil og masser af underholdning, når vi til februar blænder op for en gratis koncert med duoen, Mark & Christoffer, i de smukke rammer i Øvre Foyer.

MH 1080X1920 (28)
Se spilletider
Afholdt

To sangstemmer – to guitarer. Den sønderjyske duo, som udgøres af musikerne Mark Dixon og Christoffer Brodersen, blev dannet i Sønderborg i 1998, og gennem årene har de underholdt til stort set alle typer arrangementer. Uanset om der er tale om Riddersalen i Koldinghus, DGI Landsstævnet, Augustenborg Slotspark, en sportshal eller et lille forsamlingshus, er opskriften den samme: to sangstemmer og westernguitarer, gode sange, højt humør og et gedigent musikalsk håndværk. Inspireret af store internationale kunstnere såsom Simon & Garfunkel, Lennon–McCartney og James Taylor har Mark & Christoffer fundet deres egen stil.

Om de to medlemmer
Mark Dixon er uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som Most outstanding vocalist of the year. Mark har sunget store solistpartier i Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar. Samtidig er han en flittig brugt solist til shows og koncerter i hele Danmark og kan derudover opleves i duoen, Mark Dixon & Thomas Albrechtsen, samt i showorkesteret Festmaskinen.

Christoffer Brodersen er uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har i løbet af sin karriere spillet hovedroller i adskillige musicals, heriblandt Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You. I det sønderjyske har Christoffer især gjort sig bemærket som solist ved En Søndag På Als samt ved talrige koncerter i Alsion. I perioden 2007-2013 var Christoffer medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i den sammenhæng i både Europa, Asien og USA.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.