Marie Key Live featuring Jonathan Bremer & Morten McCoy

I maj 2022 inviterer Marie Key musikerne Jonathan Bremer og Morten McCoy med på scenen i Intimsalen i anledning af Marie Keys nye album ”Lys Finale”, som er lavet i samarbejde med Bremer og McCoy.

MH 1690X1250 Copy
Se spilletider
DKK 380
Afholdt

Den 11. februar 2022 udgiver Marie Key sit niende album, og denne gang er hun i nyt selskab. Sangskriveren er nemlig gået sammen med duoen Bremer/McCoy, og sammen har de tre indspillet og produceret et album, som til maj vil danne rammen om en håndfuld koncerter i udvalgte byer.

Publikum har nu chancen for at opleve Marie Key i et helt nyt format, når hun – med Jonathan Bremer på bas og Morten McCoy på klaver – vil spille sangene fra albummet ”Lys Finale” live. Marie Keys nye album er enkelt og melankolsk i sin stemning, og dets særlige musikalske univers vil åbne for en ny og anderledes koncertoplevelse.

”Jeg glæder mig meget til at spille med Morten og Jonathan. Under arbejdet med det nye album blev jeg tit ret høj over, hvor godt Jonathan og Morten spiller, og jeg føler mig meget heldig, at de har sagt ja til at spille de her koncerter med mig. Jeg tror det kommer til at blive noget helt særligt. De fleste af de nye sange er indspillet og skrevet, hvor vi var i samme rum, og jeg tror og håber, at vi kan finde samme nærvær og intensitet, når vi skal spille sammen til maj.”

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.