Mads og A-holdet LIVE

Oplev det populære og dilemmaløsende podcastformat Mads og A-holdet live fra scenen i Koncertsalen, når Mads Steffensen sammen med Lina Rafn, Nikolaj Kopernikus og Uffe Buchard til foråret gæster Musikkens Hus.

MH 1690X1250 (2)
Se spilletider
DKK 320 - 360
Afholdt

Utroskab. Snørklede familieforhold. Nærighed. Kærestesorger. Dilemmaerne er mange i Podimo-podcasten Mads og A-holdet, hvor et panel hver uge vender og drejer lytternes dilemmaer på baggrund af egen livserfaring. Og snart kan du opleve den populære podcast live, når et slagkraftigt A-hold bestående af Lina Rafn, Nikolaj Kopernikus og Uffe Buchard til april gæster Musikkens Hus.

Aftenens vært, Mads Steffensen, kender du højst sandsynligt fra DR’s Mads og Monopolet. Et radioprogram, som den 51-årige tv-personlighed var vært på i mere end 17 år, inden han i starten af 2020 gik i luften med pendanten, Mads og A-holdet, på Podimo. I Mads og A-holdet er tonen både direkte, ærlig og sjov, for det knivskarpe panel lægger ikke fingre imellem, når de skyder med skarpt og deler ud af egen livserfaring i håb om at løse lytternes dilemmaer. Hver uge udtager Mads Steffensen et nyt A-hold for at få nye perspektiver på dilemmaerne, og gennem tiden har blandt andre Sofie Linde (tv-vært), Mads Langer (sanger), Helle Thorning-Schmidt (tidl. statsminister), Nicolaj Kopernikus (skuespiller), Lina Rafn (sangerinde) og Christian Stadil (iværksætter) medvirket.

Når Mads og A-holdet lægger vejen forbi Musikkens Hus og går på live, har du, ud over at lytte til panelet vende og dreje udvalgte dilemmaer, en enestående mulighed for at få løst dit eget dilemma på scenen i Koncertsalen. Intet er for småt eller for stort, og vi tør godt at love, at det bliver aldeles fremragende.

Vi gør venligst opmærksom på, at der tages forbehold for ændringer i de offentliggjorte navne.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.